Otvorene o obnove bytových domov

Slovenská inovačná a energetická agentúra (SIEA ) organizuje konferenciu „Otvorene o obnove bytových domov“,  v dňoch 14. a 15. apríla 2015 v hoteli Esplanade v Piešťanoch.

Účastníci konferencie získajú najaktuálnejšie informácie o legislatívnych povinnostiach bytových domov, požiadavkách na obnovu budov, ako aj odporúčania z praxe, ako  energeticky úsporné opatrenia čo najefektívnejšie realizovať.

Podujatie je určené pre zástupcov a správcov bytových domov, ktoré ešte nerealizovali zásadné energeticky úsporné opatrenia. Odborníci im poradia, ako si vybrať projektanta, realizátora či stavebný dozor tak, aby platili za dôsledne vykonané služby a kvalitný materiál. Samostatné prednášky budú venované zabezpečeniu vyregulovania vykurovacieho systému, ale aj vyregulovania a izolácie vnútorných rozvodov teplej vody, teda povinnostiam, ktoré si majú bytové domy splniť do konca roku 2015.

Vstup na dvojdňovú konferenciu vrátane zabezpečenia ubytovania je bezplatný. Vopred sa však treba zaregistrovať prostredníctvom elektronického formuláru, ktorý je zverejnený na stránke SIEA. Vzhľadom na obmedzenú kapacitu prednáškovej sály a hotela je potrebné sa zaregistrovať čím skôr.

Konferencia sa koná v rámci projektu bezplatného energetického poradenstva ŽIŤ ENERGIOU, ktoré poskytuje SIEA.

Pridaj komentár